Pozvánka: Nakba 1,4 km — chůze/běh za děti z Gazy, sobota 16. května od 10:00, park Lužánky, Brno

English below — Srdečně vás zveme na akci pořádanou skupinou “Brno for Palestine”, která se koná v sobotu 16. května od 10:00 v parku Lužánky v Brně (roh ulice Lidická a Lužánecká viz mapa) pod názvem Nakba 1,4 km — chůze/běh za děti z Gazy. Další podrobnosti dole. Pozvánka na facebooku, děkujeme za šíření dále.

children gaza larger

Aktuální informace: https://www.facebook.com/events/1603319666573711/

Nakba 1,4 km — chůze/běh za děti z Gazy

sobota 16. května od 10:00 cca do 13:00 | park Lužánky, Brno

Trasa: https://goo.gl/maps/PxwW8

Akce se koná za jakéhokoli počasí.

PROGRAM

SNÍDANĚ & BRUNCH
Občerstvení bude se již podávat od 10:15. Arabská káva, arabský chléb, falafel, hummus, baba ghanoush a labné na vás budou čekat na konci závodu ve 12:00.

CHŮZE/BĚH
Chůze začíná v 11:00, běh začíná v 11:20.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Úložný prostor na osobní věci nebude k dispozici. Dovolujeme si vás požádat, abyste nechali své cennosti doma.

PROČ NAKBA 1,4 KM?
Výtěžek z akce je určen na pomoc Komunitnímu programu pro duševní zdraví při UNRWA pro děti trpící duševními traumaty a posttraumatickou stresovou poruchou v důsledku devastující krize z července-srpna 2014 a trvající blokádou. Mnoho z těchto již předtím zranitelných dětí si nyní prožilo tři traumatizující kola násilí, byly svědky smrti, ničení a vyhánění. Předpokládá se, že až 100 % dětí v Gaze vyžaduje okamžité poradenství. Tyto děti potřebují naši pomoc teď, proto je vaše účast velmi důležitá. Ať už se zúčastíte jako sponozor, běžec, chodec nebo budete fandit, moc rádi vás uvidíme!

O NAKBĚ 1,4 KM:
Svou účastí přímo podpoříte program pro duševní zdraví při UNRWA, jehož cílem je poskytnout těmto dětem nezbytné poradenské služby, bezpečné místo k výjadření svých emocí a obav a možnost naučit se se školenými poradci cenným dovednostem, jak zvládat těžké životní situace. Zavažte si tkaničky na svých běžeckých botách, vezměte s sebou přátele, rodinu a domácí mazlíčky a uvidíme se 16. května.

ENGLISH:

NAKBA 1.4 KM RACE DAY DETAILS

When: Saturday 16 May at 10 AM till about 1 PM | Takes place rain or shine
Where: https://goo.gl/maps/PxwW8

PROGRAM

BREAKFAST & BRUNCH
Juice and a snacks will be served starting at 10:15 AM. Arabic coffee, Arabic bread, falafel, hummus, baba ghanoush and labne will be served at the end as of 12 PM.

WALK / RUN
Walking starts at 11:00 AM. Running starts at 11:20 AM.

IMPORTANT: Storage space will not be available at the park for personal items. We kindly ask that you leave your valuables at home.

WHY THE NAKBA 1.4 KM?
Proceeds from the Nakba 1.4 Km walk/run will benefit UNRWA’s Community Mental Health Program for Palestinian children in Gaza suffering from psychological trauma and PTSD due to the devastating crisis of July-August 2014 and the prolonged blockade. Many of these already vulnerable children have now lived through three traumatic rounds of violence, witnessing death, destruction, and displacement. It’s estimated that almost 100% of children in Gaza now require immediate counseling.
These children need our support now, and that’s why your participation is so critical. Whether you participate as a sponsor, runner, walker, or cheerleader, we want to see you there!

ABOUT THE NAKBA 1.4 KM
By participating, you will directly support UNRWA’s psycho-social support program to provide these children with critically needed counseling services, offering them a safe space to express their emotions and fears, and the opportunity to work with trained counselors to learn valuable coping skills.
Lace up your running or walking shoes, bring your friends, your family, and even your pets and we’ll see you May 16.

FACEBOOK
https://www.facebook.com/events/1603319666573711/

This entry was posted in Akce and tagged , , . Bookmark the permalink.