Pozvánka: Setkání s Majedem Abusalamou, lidskoprávním aktivistou a novinářem z Gazy, neděle 8. června od 18:30 (klub Cross, Praha)

Dovolujeme si vás pozvat na neformální setkání s Majedem Abusalamou, palestinským lidskoprávním aktivistou a novinářem z Gazy, které se koná v neděli 8. června od 18:30 v kavárně klubu Cross (Plynární 23, Praha 7 – Holešovice). Vstup zdarma, pracovní jazyk angličtina (v případě potřeby s překladem do češtiny). Pozvánka na facebooku. Děkujeme za šíření dále.

majed photo pragueV úvodu večera bude promítnut film National Geographic o Palestině, jehož část o pásmu Gazy Majed produkoval. Poté následuje debata s Majedem na různá témata, kromě života mladých lidí v podmínkách okupace a akutním nedostatku pitné vody například i téma, které si s Gazou často nespojujeme – inspirativní hudební a umělecká scéna a kreativní formy odporu.

Akce je pořádána v rámci UFOSS – Úterních debat klubu Cross. V tomto výjimečném případě se koná v neděli.

Více informací o Majedovi: https://ism-czech.org/2014/05/28/pozvanka-na-prednasku-a-debatu-palestina-a-izrael-demokracie-nebo-apartheid-nenasilne-formy-odporu-bojkot-a-obcanska-hnuti-zdola-4-cervna-v-praze-5-cervna-v-brne/

This entry was posted in Akce and tagged , . Bookmark the permalink.