Pozvánka: Schůzka k aktivitám na podporu Palestiny, čtvrtek 28. srpna v café V lese (Krymská 12), Praha

Imad Abu Shtayyeh Gaza will rise Palestine will be freeEnglish belowAktualizace 29/8 — Děkujeme všem, kdo přišli. Další schůzka se uskuteční zhruba v půlce září. — ISM Česká republika vás zve na veřejnou schůzku k aktivitám na podporu Palestiny, která se koná ve čtvrtek 28. srpna od 19:00 v café V lese v horní galerii (Krymská 12, Praha). Setkání je otevřeno všem zájemcům o dění na okupovaných územích a především těm, kdo by chtěli něco aktivně dělat. Reaguje na zájem veřejnosti projevený při nedávných demonstracích na podporu Gazy. Chcete-li něco aktivně dělat pro Palestinu, chcete-li se setkat s podobně naladěnými lidmi a chcete-li se podělit o vaše nápady, přijďte na schůzku anebo nás kontaktujte na emailu czech.ism@gmail.com. Pozvánka na facebooku /nyxu. Děkujeme za šíření dále.

Co je dle vás ve vztahu k Palestině v rámci České republiky nejvíce potřeba? Co chybí? Co je nejefektivnější? Jaký je váš názor na kampaň BDS (bojkot, stažení investic, uvalení sankcí) a chtěli byste se jí aktivně zúčastnit? Pomoci můžete mnoha dalšími způsoby: ať už se jedná o informování vašich známých, přípravu informačních materiálů, překlady, psaní článků, pomoc s grafikou, organizování přednášek, promítání a jiné aktivity. Čim můžete přispět vy? Těšíme se na vaše názory a nápady.

English:

You are cordially invited to an info meeting about possible activities in support of Palestine. Whether you are an a activist or not, we would like to hear your ideas and how you could actively support the struggle for freedom and justice in Palestine. The event is organized by the local ISM (International Solidarity Movement) group and is open to everyone who cares for human rights and non-violent struggle in the Middle East.

When and where: Thursday 28th of August at 7PM at café V lese (Krymská 12, Prague).

Also feel free to write us your ideas at czech.ism@gmail.com. Thank you!

Shuja'iyya 2

This entry was posted in Akce. Bookmark the permalink.